Koulutus

Myynnin koulutus ja valmennus ovat kannattavia investointeja jotka tuottavat liiketoimintasi tunnuslukujen parantuessa nopeasti itsensä takaisin.

library-1666703__340Ovatko myynnin ja markkinoinnin järjestelmäsi täydessä hyötykäytössä? Palveleeko järjestelmä myyntiprosessia vai päinvastoin? Melko usein autoalalla – riippumatta myyntijärjestelmästä ja sen ominaisuuksista – on niin, että myyntijärjestelmä ja myyntitiimin tapa toimia kohtaa toisensa joissakin kohdissa, mutta usein molempien osalta joudutaan tekemään kompromisseja. Koska asenne ”meillä on aina tehty näin” ajaa usein myyntijärjestelmän tarjoaman uuden edun tai avun edelle, lopputuloskin saattaa olla hieman sitä tai tätä. Haasteena onkin käyttää myyntitiimin taitoa, tietoa ja kokemusta ja rikastaa ja jakaa sitä edelleen myynnin työvälineitä hyödyntämällä.

Myynnin apuvälineistä ja järjestelmistä on yleensä saatavilla paljon oleellista apua – tietoa ja työvaiheiden nopeutumista – mutta se vaatii aina muutosta työtapoihin, ja se ei ole useinkaan helppoa toteuttaa. Muutos tarjoaa kuitenkin aina myös uusia mahdollisuuksia, ja tässä muutoksessa koulutus ja valmennus ovat tärkeitä osatekijöitä.

Autoalan monipuoliseen omaan myyntikokemukseen perustuen, sekä projektijohtamisen ja koulutustehtävien myötä kertyneen näkemyksen avulla voin tarjota teille käytännönläheistä ja toimivaa koulutusta ja valmennusta. Määritellään yhdessä oma tilanteenne sekä se tavoite, minkä haluatte myyntijärjestelmiä hyödyntämällä kolulutuksen ja valmennuksen avulla saavuttaa. Ota yhteyttä, niin laitetaan myyntiin vauhtia ja järkeä!
Soita 0403076622

woman-1527673__340